Vil du realisere

forfatterdrømmen med oss? 


Visste du at alle som skriver synes det er vanskelig? Jepp, også erfarne forfattere. Heldigvis er det med skriving som det meste annet: Jo mer du kan, jo bedre verktøy du har og jo mer du trener – desto bedre blir du.


Du blir ikke nødvendigvis en bedre snekker av å se for deg et fantastisk bord, og begynne å sage og hamre sporadisk på en trekloss. Du må kunne det grunnleggende om håndverket, og gradvis trene deg på å bli bedr.e. 


Sånn er det med skriving også. Du kan se for deg en historie, ha lyst til å skrive den, til og med sette i gang. Men det er vanskelig å komme i mål, og få et godt resultat, uten å kunne håndverket, ha de riktige verktøyene og få kyndig veiledning. 


Å skrive bok er teamwork – også for erfarne forfattere. Bak en hver bokutgivelse er det flere mennesker enn forfatteren selv.  Vi vil være de menneskene for deg, slik vi har vært der for flerfoldige elever som har realisert forfatterdrømmen. Her kan du se selv – og la deg inspirere: Forfatterskolens utgitte elever


Er det din tur nå?


Våre skrivekurs inneholder alt du trenger for å skrive boken du drømmer om – uansett sjanger.
 

Det spiller ingen rolle om du har skrevet mye eller lite før, har et manus liggende eller null idé om hva du skal skrive om. Vi har kunnskapen, og ressursene, til å hjelpe deg med ditt skriveprosjekt.  


Hos oss får du:


 Kunnskap om skrivehåndverket

– og nyttige verktøy

Profesjonell tilbakemelding på

 manuset ditt

En heiagjeng i gode 

og onde skrivedager!

Klar for å gi drømmen en sjanse?


Akkurat nå kjører vi BLACK FRIDAY-RABATT på våre mest populære skrivekurs! Dermed har du mulighet til å realisere forfatterdrømmen, samtidig som du er snill mot lommeboken.


Her er kursene vi kjører rabatt på (gjelder frem til mandag 28. november, klokken 23:59)


Årskurs 2023 

Black Friday-rabatt: Kroner 5000,-  


Årskurset er vårt mest omfattende kurs. Dette er for deg som vil realisere forfatterdrømmen i 2023, og ønsker å gjøre dette sammen med oss. Du får tett oppfølging hele veien fra start til mål, med egen redaktør, "personlig skrivetrener" og et kreativt og stimulerende miljø.  


Superbonus! Du er garantert en utgivelse i løpet av dette året! 


Forfatterskolen kommer til å lage en antologi med et utvalg av elevenes beste tekster i løpet av kursåret. Vi vil lage en utgivelse som oser kvalitet, med tanke på både cover, tekst og markedsføring.


Dette gir deg et springbrett rett inn i bransjen!


Her er alt du får på årskurset:

 • Flere tilbakemeldinger fra erfaren redaktør (70 000 ord, fordelt på 6 innleveringer). Den samme redaktøren følger deg gjennom hele kurset.
 • Live coaching med din personlige redaktør (30 min samtale), i starten og slutten av året. 
 • Grundig innføring i skrivehåndverket::
  • En stor database med faglig innhold, som du har tilgang til hele året.
  • Tilgang til våre live skrivekurs – blant annet romankurset og barnebokkurset.
  • Faste, ukentlige treff på skjermen med personlig skrivetrener (samskrivingswebinarer) og Forfatterskolens redaktører (faglige webinarer).
 • Inspirerende skrivefellesskap i eget Facebook-forum.
 • To  treff, for deg som vil, der vi møtes live og fysisk og har en fagdag sammen.
 • Etter endt årskurs kan du kjøpe tilgang til webinarene og alt det faglige innholdet et helt år til, for kun kroner 1490,. Du får også mulighet til å ta et påbyggingsår, dersom du ønsker det,
 • Opptak av alt som blir gjort, hele året, så du ikke går glipp av noe.
 • Ferske nett-treff med kjente forfattere hver mandag ("Mentormøter") + tilgang til arkivet med hundrevis av forfattertreff. Bonus: 4 timers skrivekurs med Tom Egeland!
 • Du blir utgitt i en antologi sammen med dine medelever – et springbrett rett inn i bransjen!

Årskurset starter 13. februar 2023, og har en totalpris på kroner 39 000,- 


Med BLACK FRIDAY-rabatten på kroner 5000,- blir totalprisen kroner 34 000 (beløpet kan nedbetales over 24 måneder/to år). 


Interessert? Vi tar inn et begrenset antall elever på kurset, så du må kontakte oss per mail/telefon. Da kan vi ta en prat om alt du måtte lure på, hvis du ønsker det. Her kan du kontakte oss direkte: support@forfatterskolen.no/411 23 555


Vi ønsker oss dedikerte elever på dette kurset, og vil gjerne være med og realisere din skrivedrøm i 2023!


Romankurs med diverse lærere

Black friday-rabatt: Kroner 5000,- Romankurset er vårt mest populære sjangerkurs. Selv om romanen er i fokus, kan dette sees på som et grunnkurs innenfor kreativ skriving. Her lærer du alt om å bygge opp en historie, skape levende karakterer, praktisere litterære virkemidler, redigere deg selv – og mye, mye mer. 


Du får også tilbakemelding på tekst fra profesjonell redaktør, blir en del av et kreativt og inspirerende miljø, og får lærerike treff med kjente forfattere.


Her er alt du får på romankurset:

 • 10 kursmoduler med skriftlig materiale og tilhørende videoer – som lærer deg det grunnleggende om å skrive  kreativt. Du får kunnskapen og innsikten du trenger, pluss gode verktøy og tips!
 • Skriveøvelser og oppgaver som driver deg fremover i riktig retning – med tilbakemelding fra profesjonell redaktør.
 • 10 kurswebinarer med noen av landets beste skrivelærere – blant annet Gro Dahle og Bjarte Breiteig.
 • Ved bestilling av større kurspakker, standard eller pro, får du tilbakemelding på et lengre manus (opptil 200 sider). Tilbakemeldingen gis av en erfaren redaktør, og kan benyttes når som helst i løpet av kursåret. Du får detaljerte kommentarer på hva du kan utvikle videre, og en tilbakemelding på hva som allerede fungerer.
 • Inspirerende mentormøter med kjente forfattere, hver mandag gjennom hele kursåret.
 • Tilgang på et rikt webinar-arkiv der det ligger hundrevis av opptak med forfattere som Ingvar Ambjørnsen, Herbjørg Wassmo, Simon Stranger og Maja Lunde. Bonus! Et 4 timers skrivekurs med Tom Egeland!
 • Et kreativt og yrende miljø – som gir deg selvtillit til å skrive den beste fortellingen du kan klare!
 • Premiumtilgang til Pilotleser/Easywrite, et program som er spesialutviklet for å skrive bokmanus + gir deg mulighet til å finne egnede pilotlesere.
 • Tilgang til alt kursmaterialet i ett år, med opptak av alle webinarer + mulighet for ytterlige forlengelse.
 • Personlig kursbevis etter endt kurs.

Romankurset starter 13. februar  2023, og her kan du sikre deg en plass med den gunstige Black Friday-rabatten:

NB! Rabatten er innbakt i prisen som står på siden, og utløper mandag 28. november, klokken 23:59. Beløpet kan delbetales over 24 måneder.

Barnebokkurs med Gro Dahle 


Black Friday-rabatt: kroner 5000,-

Drømmer du om å skrive den barneboken som blir lest i filler og aldri glemt? Forfatterskolens barnebokkurs er skreddersydd for deg som ønsker å være forfatter for barn og ungdom.


Lærer på kurset er prisbelønnede Gro Dahle. Den allsidige forfatteren har mottatt en rekke litterære priser for sitt forfatterskap, og hennes kurs i kreativ skriving har inspirert mang en forfatterspire, Nå har du en unik mulighet til å lære av den beste!


Kurset tar for seg alt fra bildebøker til ungdomsbøker, så du kan plukke det som passer for akkurat deg.


Her er alt du får på barnebokkurset:


 • 10 kursmoduler med skriftlig materiale og tilhørende videoer – som lærer deg det grunnleggende om å skrive for barn. Du får kunnskapen og innsikten du trenger, og gode verktøy og tips!
 • Skriveøvelser og oppgaver som driver deg fremover i riktig retning – med tilbakemelding fra profesjonell redaktør.
 • 9 kurswebinarer med Gro Dahle – der hun tar for seg ulike temaer om å skrive for barn + 1 webinar med forfatter og Marit Reiersgård, om å skrive for ulike aldersgrupper..
 • Ved bestilling av større kurspakker, standard eller pro, får du tilbakemelding på et lengre manus (opptil 200 sider), som kan benyttes når som helst i løpet av kursåret. Du får detaljerte kommentarer på hva du kan utvikle videre, og hva som fungerer – med konkrete kommentarer i manus.
 • Inspirerende mentormøter med kjente forfattere - hver mandag gjennom hele kursåret.
 • Tilgang på et rikt webinar-arkiv der det ligger hundrevis av opptak med forfattere som Ingvar Ambjørnsen, Herbjørg Wassmo, Simon Stranger og Maja Lunde. Bonus! Et 4 timers skrivekurs med Tom Egeland!
 • Et kreativt og yrende miljø som gir deg selvtillit til å skrive den beste fortellingen du kan klare!
 • Premiumtilgang til Pilotleser/Easywrite, et program som er spesialutviklet for å skrive bokmanus + gir deg mulighet til å finne egnede pilotlesere.
 • Tilgang til alt kursmateriale i ett år, med opptak av alle webinarer + mulighet for ytterlige forlengelse.
 • Personlig kursbevis etter endt kurs.

Barnebokkurset starter 20 mars 2023, og her kan du sikre deg en plass med den gunstige Black Friday-rabatten:

 

NB! Rabatten er innbakt i prisen som kommer opp, og utløper mandag 28. november, klokken 23:59. Beløpet kan delbetales over 24 rater.

Populære reprisekurs

kan startes øyeblikkelig!

Visste du at vi har også flere populære reprisekurs? De har vi også Black Friday-rabatt på. Skal ikke være noen diskriminering selv om det ikke er live, vel?


Reprisekurs er kurs som har vært kjørt live tidligere. Fordelen er at de kan startes øyeblikkelig. Du får også være med i en gruppe med andre elever – og du får tilbakemelding på teksten din fra erfaren redaktør. Du kan også være med på live-treff på skjermen, hver mandag, med kjente forfattere ("Mentormøter").


Her er reprisekursene vi kjører rabatt på – med lenke til mer info:


 1. DIKTKURS med Gro Dahle. Lær å skrive poesi av den beste – og frisk opp språket samtidig. Rabatt på kroner 3000,-
 2. SKRIV DITT LIV med Kjersti Wold. Skriv din livsfortelling, og bring den ut i verden – eller videre til slekten. Rabatt på kroner 3000,-
 3. SAKPROSAKURS med Kjersti Wold. Lær å skrive faktabasert på en strukturell og fengende måte. Rabatt på kroner 2000,-
 4. SKRIV FOR FILM & TV med Kjersti Steinsbø. For deg som vil skrive for film og tv. Det er økende etterspørsel etter dette! Rabatt på kroner 5000,-
 5. SERIEROMANKURS med Ida Skjeldbakken og Kaja Nyhus. To erfarne forfattere viser deg hvordan du skriver serieromaner – og deler tips for hvordan du kan leve av det. Rabatt på kroner 5000,- 
 6. KRIMKURS med Tom Egeland. Lær å skrive krim og spenning av en verdensberømt forfatter. Rabatt på kroner 4000,-
 7. NOVELLEKURS med Rolf Enger m.fl. Lær deg å beherske det ypperste – novellekunsten. Rabatt på kroner 5450,-
 8. MARKEDSFØRING FOR FORFATTERE med Anne Gaathaug. Få stalltips om markedsføring fra en ringrev i bokbransjen. Rabatt på kroner 7000,-

Her kan du bestille et reprisekurs med den gunstige rabatten:


NB! Rabatten er innbakt i prisen som kommer opp, og utløper mandag 28. november, klokken 23 59.

Usikker?

Her er hva elevene våre synes om oss ...

"Grundig og konstruktiv tilbakemelding"


Må bare gi dere i Forfatterskolen ros! Takk for nyttige leksjoner og svært relevante og gode webinarer med dyktige og engasjerte forfattere! Fikk en grundig og konstruktiv tilbakemelding på "Den røde tråden". Har i tillegg opplevd at dere er fleksible, jeg kjenner meg godt ivaretatt på alle måter som elev.  


Tusen takk for kurset som inspirerer meg til å komme videre i en vanskelig skriveprosess! Kurset har gitt meg mye nyttig teori og hjulpet meg med å skrive bedre. Dette har igjen gitt meg større skriveglede.


Ingunn Astrup

elev på romankurset

"Så utrolig 

lærerikt"


Nå måtte jeg bare skrive en overstrømmende og engasjert tilbakemelding umiddelbart! 


Så utrolig lærerikt å få tilbakemelding i gruppe! En fantastisk måte å få presentert teksten sin for seg selv på. Superspennende å se hva andre kan tolke og oppleve ut fra den, og ikke minst hvilket potensial man kan få utløst og hva man kan jobbe videre med. Et godt og nyttig verktøy for å skape distanse til egen tekst. Likte veldig godt å få gå inn i andres tekst også.

Hurra for redaktør og medelever!


 

Maria Christine Otterlei

elev på fantasykurset

"Bobler over av skriveglede!"


Jeg har gått diktkurset med Gro Dahle som lærer. Hun åpnet opp nye luker i min skrivehjerne og lokket frem kreativiteten hos meg på en helt ny måte. Hun har en egen evne til å leke med ord og rytmer, og inspirerer til å bruke egen originalitet og kreativitet i skrivingen. Hun lærte meg mye, spesielt om bruken av språklige bilder og virkemidler, der er hun enestående. Samtidig er det lett å ta inn det hun deler av kunnskap fordi hun er klok, levende og har et herlig vesen. Jeg gledet meg til hver time med henne, og ble aldri skuffet. Etter timene boblet jeg over av skriveglede!


Therese Honning

Elev på diktkurset

Kjøp skrivekurs i dag - med 14-dagers angrerett!

Vi har 14 dagers angrerett på alle våre kurs, fra første kursdag, så du tar null risiko ved å melde deg på i dag. 


Her kan du sikre deg en plass på et av høstens kurs – med Black Friday-rabatten:


NB! Rabatten er innbakt i prisen som kommer opp, og utløper mandag 28. november, klokken 23:59,- 

"Skal gi ut lesebok for barn"


Ein gladnyheit er at eg skal gje ut digital lesebok for barn. Det er så vilt, så ekstatisk! Dette er takka vera Gro Dahle som har gitt meg trua på meg sjølv, og Forfattarskulen si formidling av skriveglede og skrivemotivasjon gjennom kurs og webinarer ❤️

Ingebjørn Bergstrøm

elev på barnebokkurset

"Svært inspirerende miljø"


Miljøet her ved Forfatterskolen er svært inspirerende å være en del av – det gjelder både elever og dere ansatte. Er veldig glad for at jeg meldte meg på kurs hos dere. Det har gitt meg verktøy som er svært viktige i skriveprosessen

Erik Wie Bøe

elev på romankurset

Mange andre har klart det! Nå har du muligheten ...

 • Fremdeles usikker? Husk at du har angrerett på kurset i to uker – med alle pengene tilbake-garanti – fra første kursdag.
 • Ikke penger akkurat nå? Vi har fleksible avbetalingsordninger – du har opptil 24 måneder å betale ned kurset på.
 • Ikke tid? Du har et helt år å ta kurset på – med mulighet for forlengelse.
 • Synes du det er skummelt å dele teksten din? Det er selvsagt valgfritt om du vil dele eller ikke. Du blir uansett godt ivaretatt, og de fleste blir veldig inspirerte etter tilbakemeldingen.
 • Tror du ikke at du klarer å gjennomføre? Vi lover å hjelpe deg så godt vi kan med å realisere skrivedrømmen. Det viktigste, og største, skrittet er å bestemme seg. Resten av veien går vi ved siden av deg!

Håper jeg ser deg på kurs – vi sitter parate til å hjelpe deg med å realisere din forfatterdrøm :-)


Lurer du på noe, hva som helst? Send oss en mail, eller slå på tråden (jeg har ikke telefonskrekk).

Skriveentusiastisk hilsen,

Rektor Kristine Storli Henningsen

kristine@forfatterskolen.no

411 23 555

P.S! Det gunstige tilbudet gjelder kun frem til mandag 28. november klokken 23:59:

  0  0
Dager
:
 
  0  0
Timer
:
 
  0  0
Minutter
:
 
  0  0
Sekunder

You missed out!

Alle rettigheter 2022, Forfatterskolen

>