Knallrabatt på våre mest populære skrivekurs!

Visste du at alle som skriver synes det er vanskelig? Jepp, også erfarne forfattere. Heldigvis er det med skriving som det meste annet: Jo mer du kan, jo bedre verktøy du har og jo mer du trener – desto bedre blir du.

Du blir ikke nødvendigvis en bedre snekker av å se for deg et fantastisk bord, og begynne å sage og hamre løs på en trekloss. Du må kunne det grunnleggende om håndverket, og gradvis trene deg på å bli bedr.e. 

Sånn er det med skriving også. Du kan se for deg en historie, ha lyst til å skrive den, til og med sette i gang. Men det er vanskelig å komme i mål, og få et godt resultat, uten å kunne håndverket, ha de riktige verktøyene og få kyndig veiledning. 

Å skrive bok er teamwork – også for erfarne forfattere. Bak en hver bokutgivelse er det flere mennesker enn forfatteren selv.  Vi vil være de menneskene for deg, slik vi har vært der for flerfoldige elever som har realisert forfatterdrømmen. Her kan du se selv – og la deg inspirere: Forfatterskolens utgitte elever

Er det din tur nå?


Våre skrivekurs inneholder alt du trenger for å skrive boken du drømmer om, uansett sjanger. 

Det spiller ingen rolle om du har skrevet mye eller lite før, har et manus liggende eller null idé om hva du skal skrive om. Vi har kunnskapen, og ressursene, til å hjelpe deg med ditt skriveprosjekt.  

Hos oss får du:

 Nyttige skriveverktøy og  kunnskap om håndverket.

Profesjonell tilbakemelding på manuset ditt

En heiagjeng i gode og onde skrivedager!

Klar for å gi drømmen en sjanse?


Akkurat nå kjører vi BLACK WEEK-RABATT på flere av våre mest populære skrivekurs! Dermed har du mulighet til å realisere forfatterdrømmen, samtidig som du er snill mot lommeboken.

Her er kursene vi kjører rabatt på (gjelder frem til søndag 26. november, klokken 23:59): 

Årskurs  

Oppstart: 29 januar 2024

Black Week-rabatt: Kroner 5000,-  


Årskurset er vårt mest omfattende kurs. Dette er for deg som vil realisere forfatterdrømmen i 2024, og ønsker å gjøre dette sammen med oss. Du får tett oppfølging hele veien fra start til mål, med egen redaktør, "personlig skrivetrener" (meg!) og et kreativt og stimulerende miljø.  

Superbonus! Du er garantert en utgivelse i løpet av dette året! 

Forfatterskolen kommer til å lage en antologi med et utvalg av elevenes beste tekster i løpet av kursåret. Vi vil lage en utgivelse som oser kvalitet, med tanke på både cover, tekst og markedsføring.

Dette gir deg et springbrett rett inn i bransjen!

Her er alt du får på årskurset:

 • Flere tilbakemeldinger fra erfaren redaktør (70 000 ord, fordelt på 6 innleveringer). Den samme redaktøren følger deg gjennom hele kurset.
 • Live coaching med din personlige redaktør (30 min samtale), i starten og slutten av året. 
 • Grundig innføring i skrivehåndverket::
  • En stor database med faglig innhold, som du har tilgang til hele året.
  • Tilgang til våre live skrivekurs – blant annet romankurset og barnebokkurset.
  • Faste, ukentlige treff på skjermen med personlig skrivetrener (samskrivingswebinarer) og Forfatterskolens redaktører (faglige webinarer).
 • Inspirerende skrivefellesskap i eget Facebook-forum.
 • To  treff, for deg som vil, der vi møtes live og fysisk og har en fagdag sammen.
 • Etter endt årskurs kan du kjøpe tilgang til webinarene og alt det faglige innholdet et helt år til, for kun kroner 1490,-
 • Du får også mulighet til å ta et påbyggingsår, dersom du ønsker det! Dette er et mer "stille" år der du jobber videre med redaktøren din, med samme tekst eller et nytt manus.
 • Ferske nett-treff med kjente forfattere hver mandag ("Mentormøter") + tilgang til arkivet med hundrevis av forfattertreff. Bonus: 4 timers skrivekurs med Tom Egeland!
 • Opptak av alt som blir gjort, hele året, så du ikke går glipp av noe.
 • Bonus 1Du blir utgitt i en antologi sammen med dine medelever – et springbrett rett inn i bransjen!
 • Bonus 2! Etter endt kurs hjelper vi deg mot en utgivelse, enten du vil prøve deg hos et forlag eller gi ut boken din selv.

Årskurset har en totalpris på kroner 44 000,-. Med BLACK WEEK-rabatten på kroner 5000,- blir totalprisen kroner 39 000. Beløpet kan nedbetales rentefritt over 24 måneder (et faktura – og administrasjonsgebyr vil fremkomme).

Interessert? Vi ønsker oss dedikerte elever på dette kurset, og vil gjerne være med og realisere din forfatterdrøm i 2024!

Her kan du lese mer om årskurset – og sikre deg en plass med den gunstige Black Week-rabatten:

NB! Rabatten er innbakt i prisen som står på siden, og utløper søndag 26. november, klokken 23:59. Beløpet kan delbetales over 24 måneder (rentefritt).

Barnebokkurs med Gro Dahle  

Oppstart: 13 februar 2024

Black Week-rabatt: Kroner 5000,-


Barnebokkurset er et av våre mest populære sjangerkurs – mye fordi Gro Dahle er en av landets dyktigste og mest inspirerende skrivelærere. Den allsidige forfatteren har mottatt en rekke litterære priser for sitt forfatterskap, og hennes kurs i kreativ skriving har inspirert mang en forfatterspire, Nå har du en unik mulighet til å lære av den beste!

På kurset lærer du hvordan du skriver fengende for barn i ulike aldersgrupper, enten det er bildebøker for de minste eller spenningsbøker for ungdom. Du får vite hvordan du bygger opp en fortelling for barn, skaper levende karakterer, praktiserer litterære virkemidler i barnefortellinger, redigerer deg selv – og mye, mye mer. 

Du får også tilbakemelding på tekst fra profesjonell redaktør, blir en del av et kreativt og inspirerende miljø, og får lærerike treff med kjente forfattere.

Her er alt du får på barnebokkurset:

 • 10 kursmoduler med skriftlig materiale og tilhørende videoer – som lærer deg det grunnleggende om å skrive  for barn. Du får kunnskapen og innsikten du trenger, pluss gode verktøy og tips.
 • Skriveøvelser og oppgaver som driver deg fremover i riktig retning – med tilbakemelding fra profesjonell redaktør.
 • 9 kurswebinarer med Gro Dahle – og et gjestewebinar med barnebokforfatter Marit Reiersgård.
 • Ved bestilling av større kurspakker, standard eller pro, får du tilbakemelding på et lengre manus (opptil 200 sider). Tilbakemeldingen gis av en erfaren redaktør, og kan benyttes når som helst i løpet av kursåret. Du får detaljerte kommentarer på hva du kan utvikle videre, og tilbakemelding på hva som allerede fungerer.
 • Inspirerende mentormøter med kjente forfattere, hver mandag gjennom hele kursåret.
 • Tilgang på et rikt webinar-arkiv der det ligger hundrevis av opptak med forfattere som Ingvar Ambjørnsen, Herbjørg Wassmo, Simon Stranger og Maja Lunde. Bonus! Et 4 timers skrivekurs med Tom Egeland!
 • Et kreativt og yrende miljø – som gir deg selvtillit til å skrive den beste fortellingen du kan klare.
 • Tilgang til alt kursmaterialet i ett år, med opptak av alle webinarer + mulighet for ytterlige forlengelse.
 • Personlig kursbevis etter endt kurs.

Her kan du lese mer om barnebokkurset – og sikre deg en plass med den gunstige Black Week-rabatten:

NB! Rabatten er innbakt i prisen som står på siden, og utløper søndag 26. november, klokken 23:59. Beløpet kan delbetales over 24 måneder.

Romankurs med flere lærere  

Oppstart: 15 april 2024

Black Week-rabatt: Kroner 5000,-

Drømmer du om å skrive en roman? Forfatterskolens romankurs er et av Forfatterskolens eldste og mest populære kurs. Det er skreddersydd for deg som ønsker å skrive roman – og kan også sees på som et grunnkurs i kreativ skriving.

Kurset gir deg noen av landets beste forfattere og skrivelærere, som vil ta for seg ulike temaer. Lærere på vårens romankurs er: Gro Dahle, Bjarte Breiteig, Trude Marstein og Pedro Carmona-Alvarez.

I løpet av kursperioden lærer du det viktigste om romanhåndverket, du får inspirerende treff med kjente forfattere, får profesjonell tilbakemelding fra en av våre redaktører på din egen tekst og blir en del av et kreativt og berikende miljø.

Her er alt du får på romankurset:

 • 10 kursmoduler med skriftlig materiale og tilhørende videoer – som lærer deg det grunnleggende om å skrive roman. Du får kunnskapen og innsikten du trenger, og gode verktøy og tips.
 • Skriveøvelser og oppgaver som driver deg fremover i riktig retning – med tilbakemelding fra profesjonell redaktør.
 • 9 kurswebinarer med ulike skrivelærere, som Trude Marstein, Bjarte Breiteig, Gro Dahle og Pedro Carmona-Alvarez.
 • Ved bestilling av større kurspakker, standard eller pro, får du tilbakemelding på et lengre manus (opptil 200 sider), som kan benyttes når som helst i løpet av kursåret. Du får detaljerte kommentarer på hva du kan utvikle videre, og hva som fungerer – med konkrete kommentarer i manus.
 • Inspirerende mentormøter med kjente forfattere - hver mandag gjennom hele kursåret.
 • Tilgang på et rikt webinar-arkiv der det ligger hundrevis av opptak med forfattere som Ingvar Ambjørnsen, Herbjørg Wassmo, Simon Stranger og Maja Lunde. Bonus! Et 4 timers skrivekurs med Tom Egeland!
 • Et kreativt og yrende miljø som gir deg selvtillit til å skrive den beste fortellingen du kan klare.
 • Tilgang til alt kursmateriale i ett år, med opptak av alle webinarer + mulighet for ytterlige forlengelse.
 • Personlig kursbevis etter endt kurs.

Romankurset starter 15 april 2024, og her kan du sikre deg en plass med den gunstige Black Week-rabatten:

NB! Rabatten er innbakt i prisen som kommer opp, og utløper søndag 26. november, klokken 23:59. Beløpet kan delbetales over 24 måneder.

Populære reprisekurs

kan startes øyeblikkelig!

Visste du at vi har også flere populære reprisekurs? De kjører vi også en Black Week-rabatt på. Skal ikke være noen diskriminering selv om det ikke er live, vel?

Reprisekurs er kurs som har vært kjørt live tidligere. Fordelen er at de kan startes øyeblikkelig og at du kan ta det i det tempoet du vil. Vi gjør det også så interaktivt som mulig: Du får være med i en gruppe med andre elever – og du får tilbakemelding på teksten din fra erfaren redaktør. Du kan også være med på live-treff på skjermen, hver mandag, med kjente forfattere ("Mentormøter"). 

Reprisekursene er rimeligere i seg selv enn live-kursene, så her kan du virkelig gjøre et varp!

Her er reprisekursene vi kjører rabatt på – med lenke til mer info:

 1. DIKTKURS med Gro Dahle. Lær å skrive poesi av den beste – og frisk opp språket. Rabatt på kroner 3000,-
 2. SKRIV DITT LIV med Kjersti Wold. Skriv din livsfortelling, og bring den ut i verden – eller videre til slekten. Rabatt på kroner 3000,-
 3. SAKPROSAKURS med Kjersti Wold. Lær å skrive sakprosa på en strukturell og fengende måte. Rabatt på kroner 2000,-
 4. SKRIV FOR FILM & TV med Kjersti Steinsbø. For deg som vil skrive for film og tv (det er økende etterspørsel etter dette!) Rabatt på kroner 5000,-
 5. SERIEROMANKURS med Ida Skjeldbakken og Kaja Nyhus. To erfarne forfattere viser deg hvordan du skriver serieromaner – og deler tips for hvordan du kan leve av skrivingen. Rabatt på kroner 5000,- 
 6. KRIMKURS med Tom Egeland. Lær å skrive krim og spenning av en verdensberømt forfatter. Rabatt på kroner 4000,-
 7. NOVELLEKURS med Rolf Enger m.fl. Lær deg å beherske det ypperste – novellekunsten. Rabatt på kroner 5000,-
 8. MARKEDSFØRING FOR FORFATTERE med Anne Gaathaug. Få stalltips om markedsføring fra en ringrev i bokbransjen. Rabatt på kroner 7000,-

Her kan du bestille et reprisekurs med den gunstige rabatten:

NB! Rabatten er innbakt i prisen som kommer opp, og utløper søndag 26. november, klokken 23 59.

Hva synes elevene våre om oss?

Kjøp skrivekurs i dag - helt uten risiko!

Vi har 14 dagers angrerett på alle våre kurs, fra første kursdag, så det er null risiko ved å melde deg på i dag. Du kan sikre plassen din nå og betale senere. 

Her kan du sikre deg en plass på et av høstens kurs – med null risiko – med den gunstige Black Week-rabatten:

NB! Rabatten er innbakt i prisen som kommer opp, og utløper søndag 26. november, klokken 23:59,- 

Mange andre har klart det! Nå har du muligheten ...

 • Fremdeles usikker? Husk at du har angrerett på kurset i to uker – med alle pengene tilbake-garanti – fra første kursdag.
 • Ikke penger akkurat nå? Vi har fleksible avbetalingsordninger – du har opptil 24 måneder å betale ned kurset på.
 • Du trenger heller ikke å betale en krone i dag. Du kan trykke på "kjøp nå, betal senere" når du bestiller kurset.
 • Ikke tid? Du har et helt år å ta kurset på – med mulighet for forlengelse.
 • Synes du det er skummelt å dele teksten din? Det er selvsagt valgfritt om du vil dele eller ikke. Du blir uansett godt ivaretatt, og de fleste blir veldig inspirerte etter tilbakemeldingen.
 • Tror du ikke at du klarer å gjennomføre? Vi lover å hjelpe deg så godt vi kan med å realisere skrivedrømmen. Det viktigste, og største, skrittet er å bestemme seg. Resten av veien går vi ved siden av deg!

Håper jeg ser deg på kurs – vi sitter parate til å hjelpe deg med å realisere din forfatterdrøm :-)

Lurer du på noe, hva som helst? Send oss en mail, eller slå på tråden (jeg har ikke telefonskrekk).

Skriveentusiastisk hilsen,

Rektor Kristine Storli Henningsen

kristine@forfatterskolen.no

411 23 555

P.S! Det gunstige Black Week-tilbudet gjelder kun frem til søndag 26. november klokken 23:59:

  1  2
Dager
:
 
  1  3
Timer
:
 
  3  4
Minutter
:
 
  0  7
Sekunder

You missed out!

Alle rettigheter 2022, Forfatterskolen

>